Vajnorský podcast s Erikou Barkolovou

15.8.2024
Vajnorský podcast s Erikou Barkolovou

Keďže vrcholí leto, tak aj najnovšiu epizódu Vajnorského podcastu venujeme  veľkým koncertom a festivalom, ktoré sa odohrávajú u nás vo Vajnoroch na ploche Starého letiska. Sú to akcie, ktoré k letu neodmysliteľne patria A vďaka ktorým sa Vajnory stávajú známymi nielen na Slovensku, ale aj v Európe.

Po úspešnom koncerte skupiny Imagine Dragons z minulého leta sa v júli uskutočnil mega koncert kapely AC/DC, ktorý svojou veľkosťou nemá u nás obdobu. Zároveň sa už tento týždeň uskutoční druhý ročník Lovestream Festivalu, ktorý sa verím aj na ďalšie roky stane súčasťou našej mestskej časti.V štúdiu sme privítali snáď napovolanejšiu osobu - PR manažérku týchto podujatí a známu televíznu moderátorku Eriku Barkolovú, aby nám povedala o ich príprave a samozrejme aj niečo zaujímavé zo zákulisia.

Je to naša mestská časť, ktorá dostala Bratislavu a Slovensko v oblasti populárnej hudby aj na mapu turné tých najväčších a najznámejších kapiel. Kedysi sme chodili na koncerty do blízkych i ďalekých metropol, dnes ich máme rovno takpovediac za domom.

Celý podcast si môžete vypočuť TU.

zdieľať